Luxe loungeset in Curaçao

Unieke allweather loungeset  

Made in Holland

Nederlandse A-kwaliteit

10 jaar garantie

Op onze luxe tuinmeubelen

Snelle levering

Snelle levering door Nederland

Luxe lounge meubelen in de stijl van en voor Curaçao

Als u aan luxe loungesets denkt, dan denkt u direct aan Outdoor Lifestyle. Luxe loungesets kopen doet u daarom alleen bij Outdoor Lifestyle als u echt het allerbeste wil. Met onze luxe tuinmeubelen in uw tuin of op een terras kunt u heerlijk tot rust komen. Plof neer op de comfortabele bank en geniet van het buitenleven in uw eigen tuin. 

Volledig ontwerpen op het klimaat en sferen van Curaçao

Wij zijn specialist in luxe loungesets met uniek design van hoge kwaliteit. Onze design outdoor sofa’s zijn echte blikvangers op ieder terras. Bovendien worden onze design tuinsets exclusief door Outdoor Lifestyle in Nederland ontworpen én geproduceerd. Alleen op op deze manier kunnen we de hoge kwaliteit waarborgen die we nastreven.


Wanneer u de ruimte heeft, is een loungeset een rijke aanvulling voor uw tuin. Maar ook wanneer de ruimte iets beperkter is, kunt u met een zelf-samengestelde luxe loungebank, een heerlijke woonkamer creëren in uw tuin. Een groot voordeel van de Outdoor Lifestyle loungebanken, is het modulaire systeem en de keuze uit een groot assortiment aan stoffen en verschillende samenstellingen. Samen met u ontwerpen wij graag de ideale loungebank voor in uw tuin.

Luxe terras en lounge meubelen in Curaçao

Welke voordelen onze Curaçao loungesets

4 seizoenen loungeset

Weerbestendige stof

Aluminium frame

Nooit meer sjouwen

Sierkussens 4 seizoenen

Geen opberghok nodig

Quick dry Foam

Geen kans op schimmels

Droogt super snel op

Anti vlekken

Anti kleur vervaging

Ontwerp uw luxe loungeset voor op het terras met meer dan 300+ stoffen

Alle Sunbrella®-stoffen hebben een speciale hydrofluorkoolstofbehandeling ondergaan, waardoor er weinig of geen vocht kan worden opgenomen. Dientengevolge kunnen vervelende vlekken en vettige substanties er niet in doordringen. Aangezien de kleur tot de kern van de Sunbrella-vezels doordringt, kunnen Sunbrella®-stoffen worden gereinigd met oplosmiddelen zoals bleek, zonder kleurverlies.

Opzoek naar een luxe loungeset

voor in Curaçao?

Wij adviseren vrijblijvend onze klanten, voor de beste keuze

Ongeacht tropisch weer in Curaçao, kun je altijd de loungeset buiten laten staan.

Onze lougesets hebben gedurende vele seizoenen bewezen dat ze buiten kunnen blijven staan door een speciaal soort schuim genaamd Quick Dry Foam. Wij maken gebruik van 100% Quick Dry Foam voor zowel losse buitenkussens als voor de all- weather outdoor lougesets. Dit product ligt in een hoge prijsklasse maar biedt vele gemakken waardoor de bank bestendig is tegen elk weertype en dus het hele jaar door buiten kan blijven staan en bovendien onderhoudsarm is.

Een loungeset opmaat gemaakt in de stijl van Curaçao

Omdat onze loungesets op bestelling worden gemaakt, kunt u dus kiezen voor uw eigen samenstelling. U heeft bij ons een ruime keuze aan verschillende formaten modules. Van chaise longue tot aan bijzettafeltjes of een poef. Dankzij dit modulaire systeem is geen een loungeset hetzelfde en kunt u gemakkelijk schuiven voor andere samenstellingen. 

Luxe loungeset met hoowaardige sunbrella stof

Het Sunbrella®-weefsel wordt uitsluitend geweven met gekleurde Sunbrella®-vezels.Dit betekent dat de kleurpigmenten al zijn toegevoegd tijdens de productie van de vezels. In tegenstelling tot de meeste garens en stoffen, waar dit vaak pas achteraf gebeurt. Deze nieuwe generatie acrylvezels wordt in de massa geverfd en ontwikkeld door het Research & Development-team van Dickson. Om deze reden, zelfs na vele uren blootstelling aan zonlicht, maanlicht en verschillende weersomstandigheden, blijven de kleuren mooi en vervagen ze niet. Sunbrella® is ‘s werelds nummer één in outdoorstoffen.

Kom in contact met onze zwembad specialist voor Curaçao

arrow_drop_up arrow_drop_down